Bandlisten.dk

Vilkår for Bandlisten.dk

Hvilke bands kan komme på listen?

Bandlisten.dk er lavet for at give landets originale bands en ny mulighed for at komme ud og spille lidt mere. Men hvad er originalt nok til at komme med på listen? Jeg har prøvet at lave reglerne så simple så muligt, hvorfor der kan være nogle bands jeg sortere fra efterfølgende. Men fingerreglen er at du skal kunne svare ja til mindst en af følgende tre kriterier:

Bandet spiller original musik de selv har skrevet.

Bandet spiller ikke original musik, men i en genre der har et mindre publikum (f.eks. folkemusik, klezmer, sømandsviser eller andet), herunder også tidens kendte hits der omfortolkes til en ny snæver genre (f.eks. Medina spillet på violin, Lars Lilholt spillet som heavy eller blandede hits spillet af tamburkorps).

Bandet spiller cover musik og er dedikeret til ét band (f.eks. Dizzy Mizz Lizzy, Metallica eller Poul Krebs).

Det er altså ikke meningen at coverbands der spiller nye og/eller gamle hits til firmafester og bryllupper, eller at band der gør sig i rock n’ roll covers skriver sig på listen, der andre sider til den slags. Jeg tænker de fleste har en god ide om deres musik er for en bred eller snæver målgruppe, jo mere snævert, des større berettigelse på listen.

Når du skriver dig op på listen tillader du:

Når du opretter jeres (eller andres) band på listen tillader du at Bandlisten.dk må bruge den tekst og de billeder du uploader til siden.

Det er tilladt for Bandlisten.dk at kontakte dig på den angivne email hvis der er større ændringer på siden, eller i vilkårene for brug af siden.

Det er tilladt for Bandlisten.dk at gemme dine oplysninger til du selv sletter annoncen, eller beder os om det.

Du skal sikre dig at:

Du har ret til at uploade og derved dele billeder, video og/eller tekst inden du uploader det til Bandlisten.dk

Når du bruger bandlisten/booker bands her fra siden

Handler du direkte med bandet eller dets management, og Bandlisten.dk har ikke noget ansvar for transaktionen. Vi formidler kontakten, men har ikke mulighed for at tjekke alle bands. Vi har heller ikke nogen økonomisk del i aftalen imellem dig og bandet. Så brug din sunde fornuft, og afklar eventuelle tvivlsspørgsmål direkte med bandet.