Bandlisten.dk

Om Bandlisten.dk

Manden bag

Hej jeg hedder Rasmus Fredslund Hansen, og står bag Bandlisten.dk, til dagligt er jeg lige dele pædagog og musikelsker. Selvom min egne musikalske evner ikke er meget større end en tonedøv hamsters, har jeg elsket musik siden jeg brugte hele opsparingen på et anlæg med cd-afspiller ni år gammel tilbage i 1990. I de forgangne 30 år har musikken kastet et hav af uforglemmelige øjeblikke af sig, på landets koncertscener, til hjemmekoncerter, fester og på anlægget derhjemme. Derfor var det naturligt at give noget tilbage til musikken i form af Bandlisten.dk

Bandlisten.dk opstår

Som musikelsker er det ikke altid nemt at finde den livemusik der passer til både ens musiksmag og budget, derfor brugte jeg uger på at afsøge markedet for folkemusik, balkan og klezmer og forskellige afarter heraf i forbindelse med planlægningen af sit bryllup. Til sådan en dag skal musikken være helt speciel, så et af de mere gængse coverbands kunne ikke bruges. Jagten ud i disse mindre fremtrædende genre gik igennem venner og bekendte, mere eller mindre lukkede facebook-grupper og hvem der ellers kunne hjælpe.

Til sidst var der en ret fin liste over bands der gør sig i disse genre, og det virkede naturligt at gøre denne tilgængelig for andre der ligeledes var på jagt efter noget helt specielt. Både for kundernes skyld, men i endnu højere grad for at få disse originale orkestre ud til endnu flere folk.

Den første udgave af bandlisten blev lavet i word, men blev hurtigt erstattet af den version du ser nu, hvor der er åbnet op for at alle der har et originalt indspark til den danske musikscene kan dele informationer om deres band, helt gratis.

Tak til alle jer der hver dag øver og spiller for at berige den danske musikscene.

Forslag til forbedringer af siden? Send dem til nedenstående mail, så ser jeg på det.

Med venlig hilsen

Rasmus Fredslund Hansen
musik(a)rasmusfredslund.dk